in 2016 fratii tatalui meu decedat m au dat in judecatapt suplimentarea succesiunii dupa bunic cu terenuri intra si extravilane si iesirea din indiviziune. Eu i am spus ca le cedez cota mea de mostenire cu conditia sa nu aiba nici o pretentie financiara sau de orice alta natura de la mine acum sau in viitor. Au acceptat si sentinta s a dat in favoarea lor, in 22 decembrie 2017. Acum am primit somatie de la primaria localitatii respective sa achit impozit pe doua terenuri agricole pe anul 2017-2018. aceste terenuri vroiau sa mi le dea mie, si probabil m au declarat proprietar la registrul agricol. impozitele au fost intotdeauna achitate de ei, ei le au folosit. eu locuiesc in alt judet. conform conditieiimpuse de mine nu ei ar trebui sa achite impozitele si sa se ocupe la registrul agricol de formalitati?mai ales ca acum totul le apartine. ce pot sa fac?cum sa rezolv aceasta situatie?
Faceți o adresa către primărie sau mai bine mergeți personal și arătați că nu mai sunteți dvs.proprietar pe acele terenuri ,duceți și hotărârea judecătorească sa faca copie. Ei nu au de unde sa știe cum s' a făcut succesiunea
Proprietate
colega3
in septembrie 2016 fratii tatalui meu decedat m au dat in judecata pt iesirea din indiviziune a unor terenuri ramase mostenire dupa bunicul din partea paterna ... (vezi toată discuția)