avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua!
Am o mica nelămurire legată de calcului indemnizației de creștere copil. Situația este in felul următor: in perioada mai 2015-Decembrie 2017 am lucrat cu contract de munca legal in regatul unit al marii britanii. In luna Ianuarie 2018 am început serviciul in România. In luna Iulie 2017 am ramas însărcinată, iar in Martie 2018 am născut in România(fiind angajata in țara).
Întrebarea mea este daca veniturile dintr-o țara UE (Anglia in cazul meu) se iau in calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizației de creștere copil, si cum trebuie procedat in acest caz.
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
alyaleme, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil Oana Muscalu Oana Muscalu Buna seara. Ma numesc larisa Am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil . Se calculeaza 12 luni din ultimele 24 sau 12 luni ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Inainte sa ma angajez in romania am fost in ccc in ungaria Timea1984 Timea1984 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in.legatura cu situatia mea. In 2015 ám nascut fiica mea in Ungaria. Ám si beneficiat de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)