avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inainte sa ma angajez in Romania am fost in CCC in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inainte sa ma angajez in Romania am fost in CCC in Ungaria

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in.legatura cu situatia mea.
In 2015 ám nascut fiica mea in Ungaria. Ám si beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului de la statul maghiar pana in Mai 2017. In Iunie 2017 ne-am mutat acasa in Románia sí ám inceput sa lucrez la Firma nostra din luna Iulie. Intre timp am ramas insarcinata cu ál doilea copil pe care l-ám nascut in Martie 2018. Intrebarea mea este daca sunt indreptatita de indemnizatie sí alocatie din moment ce in Romania nu am avut 1 an perioada de cotizare inaintea nasterii? Sau se ia in calcul perioada cat am fost un CCC in Ungaria? Daca se iau in calcul sí acea perioada,ce acte trebuiesc depuse? Va multumesc frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 4 Mai 2018
Va recomand sa va adresati in scris la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil Santutoo Santutoo Buna Sotia mea a lucrat in perioada Mai 2016- Decembrie 2017. In decembrie s-a concediat . Acum este însărcinata si in Septembrie urmează sa nască Eu ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata-indemnizatie ccc andyc25 andyc25 Buna ziua, Sunt angajata pe perioada determinata, din 17.05.2016 pana in 30.04.2017, insarcinata in 3 luni, urmand sa nasc (cu aproximatie) la inceputul ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)