avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical bolnav de cancer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical bolnav de cancer

Buna seara.Sunt as medicala la un cabinet scolar.Sunt bolnava ,diagnostic leucemie,am dreptul la 1,6 an de concediu medical ptr tratament cu citostatice si radioterapie.Va rog sa mi spuneți daca am dreptul la salariu întreg ,adică brut ,fara sa mi se retina impozitul si la concediu de odihna plătit având in vedere ca sunt in medical acum ptr tratament lunar timp de 1 an si 6luni? Direcția de Asistenta Sociala îmi virează salariul net ,îmi oprește impozitul,refuza sa plătească concediul de odihna pe anul 2017,Sunt in concediu medical din septembrie 2017.Cui pot sa ma adresez daca am dreptate?Va mulțumesc ptr ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 18 Aprilie 2018
CO nu are cum sa vi-l plateasca . Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă doar la încetarea contractului individual de muncă.

Indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca este supusa impozitului pe venit, potrivit art.76 C.fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua, As dori o informatie: daca beneficiez de concediu medical pana la sfarsitul anului, zilele de concediu de odihna ce mi se cuvn, trebuie sa-mi fie ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu medical Liviu Soare Liviu Soare In urma operatiei de cancer am primit 365 zile de concediu medical cu posibilitatea prelungirii cu inca 180 de zile prin comisie medicala . Dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)