avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare poprire

Marina ridicata de primaria bacau trecuta in patrimoniu am primit poprire3000 lei sect6 impozite cum se anuleaza poprirea
Cel mai recent răspuns: Valy92182 , utilizator 20:50, 18 Aprilie 2018
Daca s-a primit poprirea la angajator si aveti o singura poprire, se calculeaza ca 1/3 din venitul net realizat pana la stingerea soldului restant.
Daca aveti 2 sau mai mult de 2 popriri, se va opri jumtate din salariu.
Intelegem ca vi s-a instituit sechestru pe masina. Cine este creditoarea? DITL sector 6? De unde provine creanta? De cand dateaza creanta? Detaliati.
Impozite auto restant dupa bins are neradiat

Company Advising a scris:

Intelegem ca vi s-a instituit sechestru pe masina. Cine este creditoarea? DITL sector 6? De unde provine creanta? De cand dateaza creanta? Detaliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala auto elenapb elenapb Am o masina inregistrata fiscal din 2003. Rutier nu a fost niciodata pe numele meu. Nu am niciun act al masinii , nici masina ( dupa ce am incheiat contractul ... (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism franky69 franky69 Buna ziua, As dori sa stiu daca,un executor judecatoresc al unei societati de recuperare creante,poate pune sechestru pe un autoturism deja grevat de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita mobiliara florincb florincb Buna ziua. Tocmai am primit o adresa prin care mi se aduce la cunostinta ca mi s-au declarat sechestrate autoturismele deoarece somatia mobiliara a expirat. ... (vezi toată discuția)