avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita mobiliara

Buna ziua.
Tocmai am primit o adresa prin care mi se aduce la cunostinta ca mi s-au declarat sechestrate autoturismele deoarece somatia mobiliara a expirat.
Am fost instiintat la inceputul anului ca s-a instituit poprire prin retinerea succesiva din venituri salariale pentru suma datorata.
Am fost informat de catre persoana responsabila din societatea comerciala la care sunt angajat de poprirea ce va urma si am luat la cunostinta de faptul ca se va calcula o suma ce se va achita conform popririi pana la achitarea restantei.
Intrebarile mele:
Nu stiu din ce cauza s-a instituit sechestru mobiliar in timp ce mi se opreste din venituri, lunar.
Pot opri aceasta executare mobiliara?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florincb , utilizator 22:08, 18 Iunie 2018
Daca aveti bani de dat si nu aveti ce sa invocati in aparare nu aveti ce sa faceti.
Toata lumea ar lua bani si nu i-ar restitui...in caz contrar...
Si asa unii platesc penalitati pentru altii care se sustrag...
In general, poprirea pe salariu nu conduce la imposibilitatea executarii silite prin instituirea sechestrului pe aceste autovehicule. In particular, consultanta juridica concludenta se poate oferi prin studierea actelor d-voastra.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit actele de executare silită. angajatorul a trimis adresă ... Gygyk74 Gygyk74 Am primit actele de executare silită. Angajatorul a trimis adresă executorului de acceptare și i-a trimis suma,contul și data când se vor opri banii.S-a ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe mașină cumpărata ? georgi87 georgi87 Sechestru pe mașină cumpărata ? Buna, As dori să știu în cazul în care o persoana a cumpărat o mașină și ulterior a descoperit că e pus ... (vezi toată discuția)
Termen somatie Irina S. Irina S. Imi poate indica cineva un articol sau..cum fixeaza executorul judecatoresc termenul din Somatie ? Sunt soamtii de plata prin care se acorda debitorului ... (vezi toată discuția)