avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere fiscala auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere fiscala auto

Am o masina inregistrata fiscal din 2003. Rutier nu a fost niciodata pe numele meu. Nu am niciun act al masinii , nici masina ( dupa ce am incheiat contractul de vanzare cumparare nu ne-am mai inteles la pret si nu mi-a mai vandut-o). In consecinta, am de platit un impozit din 2003 + majorari.
1. Cum pot sa radiez masina fiscal ( daca nu detin niciun act si nu mai stiu nicio data despre proprietar)?
2. Trebuie sa platesc impozitul (daca masina nu a fost niciodata pe numele meu la politie) ?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
elenapb, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:28, 19 Aprilie 2018
Precizarile dv sunt contradictorii
Initoial afirmati Am o masina inregistrata fiscal din 2003
Ulterior sustineti nu a fost niciodata pe numele meu
daca nu era pe numele dv nu putea sa fie notatat pe rolul dv fiscal
Afirmati dupa ce am incheiat contractul de vanzare cumparare ,respectiv ati prezentat certificat fiscal auto
Initial solicitati relatii la SPR evidenta auto pentru a afla statutul vehivculului
Conditionat de raspunsul autoritatii,exista mai multe variante pentru solutionare
Marina ridicata de primarie bacau poprire 30000 lei sect6 impozite cum se poate anula
Ce doriti de fapt de anulat ?
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect incercati sa redactati topic in care sa precizati date relevante
Este greu de crezut ca primaria a inceput sa ridice Marina
Eventual primaria poate ridica masina daca acesta este stationata,depozitata in zona nepermisa
Dv doriti anulare PV contraventie stationare in loc nepermis sau impozit auto sector 6 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - radiere mașină vândută și abandonată Vasilius Vasilius Am vândut o mașină prin 2011 cu un contract de vânzare cumpărare de mână cu martori. Între timp s-a pierdut acel contract iar de persoana respectivă ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie CIRSTEA MARIAN CIRSTEA MARIAN Buna ziua sunt Marian Cirstea am avut o Skoda Octavia am vinduto in 2014 la un vecin am facut actul de vinzare cumparare si a trecuto la primărie pe numele ... (vezi toată discuția)