avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua - radiere mașină vândută și abandonată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua - radiere mașină vândută și abandonată

Am vândut o mașină prin 2011 cu un contract de vânzare cumpărare de mână cu martori. Între timp s-a pierdut acel contract iar de persoana respectivă (cumparatorul) nu mai știu nimic. In 2012 mașina a fost scoasă de la impozit de soția mea în baza unei declarații notariala. Din câte am înțeles mașina a fost abandonată pe stradă în Cluj-Napoca , ulterior fiind ridicată de primărie . Azi am reușit să contactez cumpărătorul din 2011 . Intrebarea mea e prin ce mijloace pot să radiez mașina de pe mine având în vedere căci mașina efectiv nu mai există. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Vasilius , utilizator 00:40, 11 Decembrie 2018
Precizarile dv sunt contradictorii
Initial afirmati
In 2012 mașina a fost scoasă de la impozit de soția mea în baza unei declarații notariala
,ulterior reveniti pentru interesul
prin ce mijloace pot să radiez mașina de pe mine

De vreme ce in 2011 sotia dv a radiat bunul mobil din evidenta fiscala in 2012,rezulta ca dv nu mai figurati cu vehicul in evidenta
Ce fel de declaratie notariala a incheiat sotia in 2012 ?
Mă refeream modalitatea de a radu a de la politie
Daca masina a fost ridicata de primarie atunci SPR evidenta auto va opera in baza proprie de date statutul vehiculului
Se poate ca autoritatile sa realoce vehiculul altei persoane fizice/juridice sau sau o predea la unitate specializata dezmembrare
Am inteles. Eu până acum nu am fost înștiințat cu nimic. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Yza27 Yza27 Am cumparat o masina acum 11 ani .dupa vreo 2 ani ,masina fiind foarte veche am vanduto pt piese.Am fost la un birou de radieri si am lasat talonul si actele ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala auto elenapb elenapb Am o masina inregistrata fiscal din 2003. Rutier nu a fost niciodata pe numele meu. Nu am niciun act al masinii , nici masina ( dupa ce am incheiat contractul ... (vezi toată discuția)