avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Radiere masina din circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Radiere masina din circulatie

Buna ziua sunt Marian Cirstea am avut o Skoda Octavia am vinduto in 2014 la un vecin am facut actul de vinzare cumparare si a trecuto la primărie pe numele lui masina rămînînd tot pe numele meu acum el a revinduto si as dori sa stiu cum pot so radiez din circulatie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:52, 2 Aprilie 2018
Precizarile dv sunt contradictorii
Initial afirmati
am facut actul de vinzare cumparare si a trecuto la primărie pe numele lui

ulterior reveniti cu precizarea
masina rămînînd tot pe numele meu

Daca ,cumparatorul a trecut masina la primarie pe numele lui,dv de ce nu ati radiat de pe rolul dv fiscal auto in baza contractului de vanzare cumparare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua - radiere mașină vândută și abandonată Vasilius Vasilius Am vândut o mașină prin 2011 cu un contract de vânzare cumpărare de mână cu martori. Între timp s-a pierdut acel contract iar de persoana respectivă ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala auto elenapb elenapb Am o masina inregistrata fiscal din 2003. Rutier nu a fost niciodata pe numele meu. Nu am niciun act al masinii , nici masina ( dupa ce am incheiat contractul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)