avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Curiozitate.
Discuție deschisă în Executare silită

Curiozitate.

Am o poprire pe salariu la care platesc de un an de zile. Intre timp am realizat ca aceea datorie se prescrisese. Se mai poate face ceva? Va mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:17, 18 Aprilie 2018
Buna ziua
Nu prea mai aveti ce face. Nu s-ar putea cere restituirea platii facuta de buna voie in contul unei datorii valabile, chiar daca dreptul de a cere plata s-a prescris.
As dori decât daca se poate sa încerc in instanță oprirea executării silite fara nici o pretenție materială?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator
Asta bineinteles ca puteti face. Insa decizia probabil nu va afecta platile deja facute.
Mulțumesc mult!

Cornelia Dayes a scris:

Asta bineinteles ca puteti face. Insa decizia probabil nu va afecta platile deja facute.

Nu mai aveti ce face in principiu. Trebuia depusa contestatie la executare in termen de 15 zile si invocata prescriptia. Acum este tardiv, deoarece plata efectuata a intrerupt curgerea termenului de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanță daniela maria anton daniela maria anton Bună ziua.va rog sa ma ajutați cu un sfat.in 2010 am avut un card de credit si o extindere la banca transilvania.in 2015 banca a predat creanță către eos ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita alexmen alexmen cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de ... (vezi toată discuția)