avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinta venituri brute
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinta venituri brute

buna ziua, am o intrebare: am un caz in ceea ce priveste eliberarea unei adeverinte privind venituri brute anteriaore datei de 01.04.2001. in venitul brut omul a beneficiat de ore festive, ore suplimentare, ore noapte, sporuri vechime, conditii grele, periculoase. Contributia la pensia suplimentara nu a fost calculata la toate aceste componente. Este necesar eliberarea adeverintei in forma ceruta de om pentru dosarul de pensie chiar daca nu s-a platit pensie suplim. pe brut?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 18 Aprilie 2018
Eliberarea adeverintei trebuie sa fie facuta in conformitate cu documentele aflate in gestiunea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire....ma poate ajuta cineva ? Sufletdecaine Sufletdecaine Cand depui dosarul pentru pensia partial anticipata, de ce adeverinta cu sporuri conditii grele si conditii periculoase \"nu valoreaza nici o ceapa degerata\" ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Cherciudumitrache Cherciudumitrache Buna ziua, In adeverinta cu sporuri emisa de angajator sunt sporurile de vechime pan in data de 28.02.2003 si sporurile pentru pensie suplimentara pana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un articol de lege conform ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un articol de lege conform caruia as putea sa informez un salariat care doreste sa iasa la pensie ca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)