avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un articol de lege ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un articol de lege conform ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un articol de lege conform caruia as putea sa informez un salariat care doreste sa iasa la pensie ca incepand cu data de 01.04.2001 tot ce tine de salariu (sporuri, ore suplimentare, prime) s-au declarat in declaratia 112 si ca aceste informatii de afla in baza de date a Casei de Pensii si nu mai trebuie sa prezinte adeverinta pentru sporuri, ore de noapte, ore suplimentare.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catalinavoinea11 , utilizator 11:02, 31 Ianuarie 2022
Nu exista un articol de lege conform caruia puteti informa un salariat care doreste sa iasa la pensie ca incepand cu data de 01.04.2001 tot ce tine de salariu (sporuri, ore suplimentare, prime) s-au declarat in declaratia 112 si ca aceste informatii de afla in baza de date a Casei de Pensii si nu mai trebuie sa prezinte adeverinta pentru sporuri, ore de noapte, ore suplimentare.

Potrivit legii, inca mai este obligatorie eliberarea adeverintei.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca un salariat a lucrat ore de noapte si a beneficiat ... herminav herminav Buna ziua, Daca un salariat a lucrat ore de noapte si a beneficiat de spor 25% la orele lucrate noapte perioada 2008-2016, suma respectiva fiind inclusa in ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta Faulkner Faulkner Angajat la stat (bugetar) in perioada 2001-2013 ,institutia imi refuza eliberarea adeverintei cu sporurile lunare la salariu la care s-a platit CAS-ul ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta venituri brute carmen1975 carmen1975 buna ziua, am o intrebare: am un caz in ceea ce priveste eliberarea unei adeverinte privind venituri brute anteriaore datei de 01.04.2001. in venitul brut omul ... (vezi toată discuția)