avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Daca un salariat a lucrat ore de noapte si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Daca un salariat a lucrat ore de noapte si a beneficiat ...

Buna ziua,
Daca un salariat a lucrat ore de noapte si a beneficiat de spor 25% la orele lucrate noapte perioada 2008-2016, suma respectiva fiind inclusa in venitul brut lunar pentru care s-a calculat CAS, mai este necesar eliberarea unei adeverinte pentru sporul de noapte conform anexei nr.16 la norme din 2011.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: herminav , utilizator 09:36, 9 Februarie 2023
In opnia mea, este necesara acea adeverinta.
Nu este necesara adeverinta, sporul de noapte a fost inclus in venitl brut declarat lunar de angajator prin declaratia 112.
Doar pentru perioada inainte de 01.04.2001 sunt necesare adeverinte de sporuri, deoarece acestea erau trecute selectiv in carnetele de munca si nu exista declaratia 112.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de salariat pentru pensionare aveno aveno In vederea pensionarii , unui fost angajat I se cere adeverinta cu veniturile avute, si perioada lucrata. Atata timp cat toate aceste informatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru munca prestata in timpul noptii Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti daca sumele platite pe statul de plata pentru ore de noapte, in perioada 1979-1990, au facut parte din baza de calcul pentru contributia ... (vezi toată discuția)
Modul de determinare a punctajului mediu anual, veniturile care se valorifica crisvero crisvero Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca pensia se calculeaza in raport cu salariul de baza sau in functie de veniturile totale lunare realizate .Sporul de ... (vezi toată discuția)