avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces cu un spital
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces cu un spital

Am un copil intr-unul dintre spitalele din Romania. Nu are importanta cine sunt, sau unde (in ce spital) sunt.
Am insa nevoie mare de ajutor, si am recurs la acest forum pentru o prima informare.

Copilul meu, s-a nascut prematur la doar 30 de saptamani. Analizele copilului, in prima faza, au iesit negative, cel putin din spusele doctorului.
Asadar nu avea nimic.

La cateva zile insa, i-a aparut klebsiela si stafilococul auriu. Toate odata. Datorita acestora au aparut probleme mari cu plamanii si a facut hemoragie cerebrala de grad 3. Veti spune ca copilul prematur nu are nici un fel de imunitate si sunt de acord. Dar totusi... exact de acestea doua ma feream cel mai tare.

Acum, sunt sigura ca aceste afectiuni au aparut din cauza proastei igieni si extrem de prostului management al spitalului.

As dori sa dau in judecata spitalul. Mentionez ca chiar daca m-ar costa 1000 euro, sau 10.000 euro nu ma intereseaza. Si chiar as avea timp sa ma plimb toata ziua cu hartii si prin tribunale. Chiar as avea timp cativa ani sa fac asta.
Pur si simplu vreau sa ma razbun pentru suferinta pe care mica mea fetita a suportat-o datorita unor simple elemente de igiena care ar fi trebuit tinute foarte strict.

In alte tari, simpla existenta a acestor doua bacterii genereaza un intreg proces de curatire a maternitatii. La noi, doctorii mi-au spus ca "oriunde s-ar fi infectat cu aceste bacterii". Judecati singuri acest raspuns...
(De altfel mai am... cum ar fi "nu stiu de ce va impacientati ca altii au iesit si cu paduchi din aceasta maternitate")

Asadar, va rog sa-mi spuneti, care ar fi procedura pentru a da in judecata spitalul pentru prostul management.

Va multumesc foarte mult.

Un parinte razbunator...

(Mesajul este foarte serios. Va rog sa nu-l tratati ca pe o gluma, nici o secunda. Va multumesc pentru intelegere)

Alte discuții în legătură

Doresc sa dau in judecata spitalul. Albu Alexandra Albu Alexandra Buna ziua! Pe data de 04 Octombrie 2020 am avut un accident rutier si am fost transportata de urgenta la Spitalul Municipal. In timpul internarii mi s-a ... (vezi toată discuția)
Practica postliceala spital boli infectioase ContSters415943 ContSters415943 Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil. Bebelusa mea are aproape un an, s-a nascut pe 25 decembrie 2015. La nastere au fost multiple probleme.. din ... (vezi toată discuția)
Este sau nu un caz de malpraxis? melania_1 melania_1 buna!, ma numesc melania.........tot navigand pe internet v-am gasit pe dumneavoastra, si va scriu in speranta ca poate ma veti putea ajuta...........nici nu ... (vezi toată discuția)