avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie temporara invaliditate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie temporara invaliditate

Buna ziua !
O persoana care a avut un accident si are tija in picior, beneficiaza de indemnizatie ?
Mentionez ca persoana are 55 ani si a lucrat pana la 1 dec. 2017.
Daca beneficiaza, ce documente trebuiesc intocmite ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)
Accident moped cu victime Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra, va rog frumos sa imi raspundeti. Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier liviu_gil liviu_gil FIUL MEU( 10 ANI) A FOST LOVIT IN LUNA OCTOMBRIE 2009 PE TRECEREA PENTU PIETONI SI IN URMA ACESTUI ACCIDENT A AVUT TCC ACUT INCHIS,FRACTURA MULTIPLA PICIOR ... (vezi toată discuția)