avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa cu credit ipotecar

Buna ziua! Am mostenit eu si un nepot cate 1/2 dintr-o casa si la ora actuala fiecare detine cate 1 apartament intabulat separat, cu intrari separate fiecare pe alta latura a casei. Eu doresc sa vand apartamentul meu. Nepotul este interesat sa-l cumpere dar numai cu credit ipotecar. Nu sunt persoane de cuvant si onorabile dar nimeni altcineva nu intra cu aceasta familie in casa. Imi cer actele de proprietate pentru banca. Ce risc daca le dau? Pot ramane fara proprietate si fara bani? Au neamuri influente si au mai incercat sa ma scoata din casa pe motiv ca nu stau acolo de nu-stiu-cati ani.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 18:32, 18 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati doar copii. Nu semnati nimic pana nu cititi cu atentie, va consultati cu o persoana care are cunostinte juridice si va explica intinderea obligatiilor, daca spuneti ca acestea sunt niste persoane cu intentii dubioase

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune simona denisa simona denisa buna tuturor am si eu o problema la care,deocamdata,nu-i gasesc rezolvarea dar am sa incep sa va povestesc cam cum stau lucrurile.Tatal meu a decedat cand eu ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? onest onest Buna ziua! Situatia mea se prezinta in felul urmator: Un batran detine 2 apartamente situate int-un imobil (casa). Exista scara comuna, intrari separate, ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica cristina_pop cristina_pop Buna ziua. In anul 1996 blocul in care locuiesc a fost incadrat la grad de risc U3. Blocul intre timp a fost reabilitat si normal inainte i s-a facut alta ... (vezi toată discuția)