avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie apartament in constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie apartament in constructie

Doresc sa cumpar un apart in constructie iar unul din paragrafele din ctr de promisiune de vanzare scrie
"Subsemnata x declar ca voi dobandi dreptul de propietate asupra imobilului pe care promit sa il vand ca efect al ctr de asociere in participatiune autentificat cu nr...impreuna cu si apar alte 7 nume apoi titularii terenului si ca promit ca vor edifica constructia cf autorizatiei de constructie.
Intrebarea mea este daca pot avea incredere intr-o asa suita de nume cu un nume care imi vinde ceva ce nu are inca in propietate sau la ce sa fiu atenta.ce sa mai cer in momentul semnarii.e genul asta de contract facut in cazul cumpararii ap in constructie?
Astept un raspuns cat mai curand intrucat maine e programata ziua de semnare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 19:52, 18 Aprilie 2018
Daca nu ati consultat un avocat cu promisiunea si contractele pe care urmeaza sa le recunoasteti si sa acceptati termenii acestora in acea promisiune, parerea mea este sa va imbolnaviti foarte tare de azi pana maine, suficient cat sa nu puteti ajunge la notar.
Promisiunea de a edifica constructia inseamna maxim "la rosu", cu utilitati de santier. Asta doriti sa cumparati?
Asociatia in participatiune este doar o forma in care investitorii au decis sa coopereze, probabil mai convenabil din punct de vedere al impozitarii pentru acestia. Atata timp cat este desemnat cineva care isi asuma obligatiile contractuale si post-contractuale (de garantie) ar trebui sa fie in ordine
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
CaraD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare imobil provincie elena.olteanu elena.olteanu Tatal meu detinea o casa in provincie. Anul trecut a incheiat un act - Promisiune de vanzare-cumparare - semnat si de doi martori. Cumparatorul nu a respectat ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament gabi23242730 gabi23242730 Buna ziua, Urmeaza sa vand um ap., astazi merg la notar pt. blocarea si scoaterea cartii funciare. Intrebarea mea este daca sunt obligat sa ii las actele ... (vezi toată discuția)
Este posibila deducerea tva-ului in acest caz??? specgogu specgogu Am inceput in anul 2008 constructia unui imobil S+P+4 in regie proprie, autorizatia de constructie fiind emisa pe persoana fizica. Dupa aproximativ 8 luni am ... (vezi toată discuția)