avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare ASIGKPFRCLAS**0
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare ASIGKPFRCLAS**0

BRD imi incaseaza din contul curent ASIGKPFRCLAS**0 in suma de 26.44 lei.
Nu cunosc ce inseamna acesta "asigurare".
Cel mai recent răspuns: Daniela_Str , utilizator 09:01, 15 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, am contactat telefonic un operator BRD si mi-a transmis ca este vb de asigurarea Confort Mobile Plus, 27.19 lei, este o asigurare facultativă atașată cardurilor de debit BRD, protecția echipamentului electronic mobil. ASIGURARE PE CARE NU AM SOLICITAT-O SI NU AM SEMNAT NIMIC CU BANCA IN ACEST SENS. AM REALIZAT O SESIZARE SI ASTEPT SA FIU CONTACTATA.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Daniela_Str, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii nefurnizate, hartuire firme recuperare creante ana_mirea ana_mirea Buna ziua, Sperand sa nu va plictisesc cu povestea mea apelez la Dvs., cerand un sfat in urmatoarea problema: In 2008 ca PFA am incheiat cu un operator de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe salariu dmion dmion Buna ziua. Am o executare silita,prin instanta judecatoreasca,pe salariu. As vrea obtin un card de debit preplatit (prepaid). Daca il obtin mi se poate bloca ... (vezi toată discuția)
Plata asigurare Dmitrii Dmitrii Buna ziua am poate o intreare simpla dar pe care eu nu o pot intelege si ma veti putea ajuta.puteti sami spuneti ce inseamna aceasta ASIGKPFRCLAS**0 care ... (vezi toată discuția)