avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata asigurare

Buna ziua am poate o intreare simpla dar pe care eu nu o pot intelege si ma veti putea ajuta.puteti sami spuneti ce inseamna aceasta ASIGKPFRCLAS**0 care pentru prima data imi ia cite 20,79ron de pe card fara sa stiu de asa ceva.este o asigurare ceva sau cei pentru ca numia spus nimeni nimik si numam iscalit pentru asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Liviu Popovici , utilizator 19:33, 18 Aprilie 2018
BRD imi incaseaza din contul curent ASIGKPFRCLAS**0 in suma de 26.44 lei.
Nu cunosc ce inseamna acesta "asigurare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare asigkpfrclas**0 Liviu Popovici Liviu Popovici BRD imi incaseaza din contul curent ASIGKPFRCLAS**0 in suma de 26.44 lei. Nu cunosc ce inseamna acesta \"asigurare\". (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu de catre banca abuziv. bobuscristian bobuscristian Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la ... (vezi toată discuția)