avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Receptie casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Receptie casa

Buna seara!
Am construit o casa in comuna Berceni, judetul Ilfov. Este aproape gata pe exterior, iar la interior este doar compartimentata. Stiam ca se putea face receptia casei daca are geamuri, usi, acoperis si gard. Dar legea s-a schimbat. Mai exact, pe 28 iulie 2017, s-a aprobat ”HOTĂRÂREA pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 273/1994 privind aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora”, din care reiese ca trebuie facute doua receptii: o receptie la terminarea lucrarilor si o receptie finala.
Ce inseamna receptia la terminarea lucrarilor si ce inseamna receptie finala? In ce stadiu trebuie sa fie casa pentru fiecare dintre ele?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie casa comuna berceni, judetul ilfov FPG FPG Buna ziua! La 1 August 2017, ne-am apucat de constructia unei case in comuna Berceni, judetul Ilfov. La acea data, pentru a face receptia unei case, trebuia ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua nicaedith nicaedith Buna seara! constructia este spre finalizare, este vorba despre o casa, tencuita pe interior cu usi si geamuri puse, acoperis si gardul facut. Momentan ... (vezi toată discuția)