Sunt acuzat de catre 2 fosti colegi de munca ( munca la negru ) cum ca dupa ziua de luni 04.16.2018 in care unul dintre ei a strigat la mine si era sa-mi dea cu o scândură de pe acoperisul casei in cap le-as fi furat o suma considerabilă de bani amandurora . Unul dintre ei mi-a dat sms-uri in care ma ameninta si apoi mi-a zis ca amprentele mele sunt pe portofelul lui iar apoi am inceput sa ma ingrijorez ..deoarece chiar exista sansa ca amprentele mele sa se gaseasca pe portofel ..deoarece la masa de pranz i-am inmanat portofelul de pe masa apoi mi-a dat bani si m-a trimis la magazin dupa cafea . Am fost sunat de catre un domn politist care ma invitat la sectie pentru o discutie . M-am prezentat dar fara a da vre-o declaratie . M-a intrebat doar daca am luat bani , daca am stricat din ei , mi-a zis ca oameni sunt dispusi sa se inpace cu mine daca le returnez bani si mi-a zis ca au depus plangere impotriva mea . Nu am ce bani sa le inapoiez pentru ca nu am furat nimic . Iar acum eu mi-am gasit un loc de munca in strainatate . Daca inca nu sunt urmarit penal , pot pleca ? Sau ce sfaturi imi puteti da ?
Santaj
OlariuClaudiuMihai
Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)