avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar in vederea recuperarii sumelor din concedii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar in vederea recuperarii sumelor din concedii medicale

Buna ziua,
In vederea recuperarii sumelor din concedii medicale, pe site-ul CNASB la documente angajatori, printre celelalte documente necesare spun ca trebuie si fisa sintetica (cont 439) eliberata de ANAF.
Am sunat la ANAF si cei de acolo mi-au spus ca nu elibereaza asa ceva pentru nici un contribuabil.
Ce este de facut? S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie?
Pentru depunerea dosarelor, ce documente depuneti la CNASB?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dosar recuperare concedii medicale in 2018 roxana69 roxana69 Am vazit pe site-ul CNAS ca in 2018 trebuie adaugate la dosarul de recuperare concedii medicale si urmatoarele documente: Baza de calcul a concediilor ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica de platitor Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna seara, Am incercat sa solicit o fisa sintetica de platitor pentru o societatea comerciala pentru care urmeaza sa preiau contabilitatea. Societatea este ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume casa de sanatate lylyan lylyan Buna ziua nu am avut pana acum sume de recuperat de la casa de sanatate. am o salariata in cb sarcina si lauzie. ce documente trebuie sa pregatesc si de pe ... (vezi toată discuția)