avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de stat pentru copii

Ce trebuie facut pentru a primi alocatia de stat pentru un copil care in urma cu 5 ani a primit alocatie din Germania (doar 160 euro /luna ,timp de un an ,,restul trebuia dat de statul roman ,dar nu s-a dat),,de patru ani nu mai primeste nici din Germania (pe motiv ca tatal nu mai lucreaza ),nici din Romania (loc unde copilul se afla de 4 ani, la mama ),ce trebuie facut?Mentionez ca cei de prestari sociale nu vor sa acorde aceasta alocatie pe motiv ca primeste din Germania ,dar eu trebuie sa le demonstrez sau ei ar trebui sa se intereseze daca ce spun eu este adevarat sau nu?Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Tatianaioan , utilizator 10:45, 20 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs trebuie sa depuneti la autoritatile din tara , un document din care sa rezulte ca nu se primeste alocatie din Germania.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil marian_ralu marian_ralu Buna seara!Sunt mama unui copil de trei ani,nascut in Spania.Copilul are cetatenie romana,desi traieste impreuna cu parintii lui in Spania.Desi tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in germania - drepturi anca f anca f va rog sa ma lamuriti daca este cazul pentru completarea formularelor E401 si 411 in cazul nostru: - copil nascut in germania din mama romanca si tata ... (vezi toată discuția)