avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsuri in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsuri in instanta

As dori sa stiu cum pot fi incadrate penal si in sarcina cui se pot invoca faptele privind sustinerile false in fata instantei de catre un angajator (prin avocat) in cazul unui conflict de munca ? Intreb acest lucru in vederea formularii unei plangeri penale. Multumesc.
Susținerile din fața instanței, dacă nu sunt probate, nu vor produce efecte juridice. Prin urmare nu putem vorbi despre vreo infracțiune de fals, în opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios valentin24 valentin24 Buna seara. Poate fi considerat ,,denunt calomnios,, impotriva persoanei reclamante care prin mentionarea in Motivarea actiunii de divort si sustinerea in fata ... (vezi toată discuția)
Elemente constitutive ale infractiuni VONPAUL006 VONPAUL006 Intr-o actiune piritii prezinta in intimpinare lucruri mincinoase. Am sesizat Parchetul pentru fals de declaratii, art.292 C.P. Parchetul in ... (vezi toată discuția)
Daca clientul isi minte avocatul facand mai multe afirmatii mincinoase ... gabiilie776 gabiilie776 Daca clientul isi minte avocatul facand mai multe afirmatii mincinoase (false) si sunt sustinute apoi de avocat in fata instantei (si in inscrisurile depuse - ... (vezi toată discuția)