avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Firma refuză să-mi plătească drepturile salariale ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Firma refuză să-mi plătească drepturile salariale câștigate în instanță. Am plătit executor, am depus plângere penală, ce aș mai putea face?r

Buna ziua. Am o nelămurire
În urma cu un am am fost dată afară de la locul de munca fiind gravida. Am avut cauza de câștig fara drept de apel. Dar nu mia plătit ce a hotărât instanța adică drepturile salariale. Am plătit executor dar degeaba...am făcut plângere penală din ianuarie dar nu am primit nici un raspuns inca. Ce pot sa mai fac sa imi plateasca drepturile mele?
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 22:21, 24 Aprilie 2018
Acum am citit si scrie executare silită. Dar nu a recuperat nimic in afara de cheltuielile de judecată. Administratorul firmei este tatăl șefului meu pe care nu l-am văzut niciodata. Credeti ca voi ma putea recupera ceva? Cat durează ? Multumesc din suflet pt raspunsuri

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

O sa raspunda penal.
Prin executor ati pornit procedurile de executare silita sau doar i-ati notificat?

Daca nu are cont bancar nu prea are ce sa popreasca executorul si de obicei le este lene sa execute altceva. Puneti in executare (insistati) mobilierul din restaurante, friteuzele, aparatura de gatit ... orice se gaseste in restaurant. La o datorie a unei ferme catre familia mea s-a pus sechestru pe un cal de rasa si pana la urma s-a platit - totul e ca executorul sa fie hotarat.
Buna seara acum am vazut raspunsul dvs. Trebuie să iau din nou legatura cu executorul sau cu avocată? Pentru demersurile de executare mobilier...se poate chiar dacă administratorul este tatăl șefului meu care nu are nici o relație cu el?
Executorul face asta, dar va garantez ca cu mare lehamite pentru ca e complicat sa pui sechestru pe mobilier sau linguri, dar se poate. Poate face multe, dar trebuie sa si vrea. Daca nu ai cuptoare nu poti gati. Daca sigileaza cuptoarele si orice tine de gatit e deja o problema pentru proprietar.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
GermanAlex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta pesedintiala - pensie intretinere minor buna ziua! ... diana_sal diana_sal ordonanta pesedintiala - pensie intretinere minor buna ziua! o hotarare data in urma unei cereri de ordonanta pesedintiala pentru stabilirea pensiei de ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc- in cat timp poate recupera drepturile salariale catigate in instanta-hotarare definitiva?siutatie deosebita ! ContSters241026 ContSters241026 Am o hotarare judecatoresca,,Sentinta Civila,, definitiva in care tribunalul scrie clar ca am de primit suma de 8000 lei, drepturi salari si concediu de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile CRISTIANGAGEA CRISTIANGAGEA am obtinut in instanta pe latura civila o hotarare definitiva si irevocabila privind distrugerea unei masini prin cadere de tigla ,carton bituminos jgheaburi ... (vezi toată discuția)