Buna ziua
Am achizitionat de curand un apartament situat la ultimul etaj (8) al unui imobil.Am inceput lucrari de igienizare si modernizare, dar nu am putut monta termopan la balcon pt ca partea superioara balconului, adica o placa de beton de 2,5 m lungime si 25 cm latime, ce este atasata cornierului, este fisurata in 4 locuri si la orice miscare a ramelor balconului se misca si ea. Am cerut sfatul tehnic al unor alpinistu utilitari care au spus ca ar trebui inlaturata.
Intrebarea este cum trebuie procedat in raport cu Asociatia de Proprietari, respectiv Primaria, pentru a fi rezolvata aceasta problema?
Multumesc
Primaria nu este responsabila in aceasta speta
Este vorba despre plafon balcon planseu terasa condominiu
Fiind parte comuna de imobil responsabila este asociatia de proprietari care are obligatia legala sa asigure buna functionare a partii comune de constructii si de instalatii din imobil
Sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari
In raport cu primaria, da trebuie sesizata si primaria, pana la urma fiind vorba de un interes privat, dar si de unul public, sens in care primaria are un cuvant (greu) de spus!
(chiar daca topicul este vechi, apreciez ca poate profita unor utilizatori cu situatii similare)
Fatada balconului
fatadabalcon
Acum 4 ani am achizitionat un apartament cu un mic balcon de 2 mp. Fatada balconului este realizata din placi decorative din beton sudate in cateva puncte de o ... (vezi toată discuția)