avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare fatada balcon construit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare fatada balcon construit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt proprietarul unei garsoniere, situata la parterul unui bloc, cu balcon inchis (fier cornier, cu geamuri), prevazut cu usa de acces si scara de urcare/coborare pana la nivelul solului, construit cu toate actele in regula. In garsoniera a functionat un aprozar, punct de lucru legal. Din momentul cumpararii de catre mine, garsoniera a fost renovata si folosita ca spatiu de locuit. Cu trecerea timpului scara de beton s-a fisurat, usa de acces construita din cornier si tabla a ruginit. Doresc sa zidesc spatiul unde este amplasata usa pana la nivelul din Stanga si Dreapta al balconului si sa pastrez partea superioara a usii, sa existe forma balconului, zidarie si sticla. Pentru aceasta am nevoie de avize, aprobari de la primaria de sector? Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavostra cu interes.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 11 Noiembrie 2019
Atat timp ct interesul dv este sa schimbati aspectul partii comune a condominiului,
obligatoriu este necesar proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fereastra bucătăriei în balconul apartamentului vecin giulia1973 giulia1973 Bloc construit în anii 60. Fereastra (dubla) de la bucătăria mea dă în balconul vecinului. Balconul vecinului are aprox. 6 metri lungime, într-o parte ... (vezi toată discuția)
Balconul vecinului,foarte deteriorat sonia28 sonia28 Buna seara, Trec prin urmatoarea situatie neplacuta.Am inchis balconul cu termopan,insa din pacate,cand ploua putin mai tare,efectiv ne ploua in ... (vezi toată discuția)
Anveloparea blocului CatalinCristian CatalinCristian Buna seara, Am urmatoarea problema. Sunt locatar intr-un bloc la care s-au inceput lucrarile de anvelopare. O sa povestesc putin pe larg situatia. Prin luna ... (vezi toată discuția)