avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum obtin succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum obtin succesiunea

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema , ...in anul 2015 a decedat tatal meu nu am facut la acea data succesiunea , iar in anul acesta pe data de 14.04 a decedat si mama mea . Va rog sa-mi spuneti cun trebuie sa procedez in acest caz. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:11, 27 Aprilie 2018
Sunteti singurul copil?
NU , SINTEM 2 FRATI
Dvs si fratele trebuie să dezbateti succesiunea după ambii parinti.
Adresati-va unui birou notarial din localitatea unde părinții au avut ultimul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Ella 37 Ella 37 Ce mă sfătuiți pentru a avea cheltuieli cât mai mici cu succesiunea după părinți. Mama a decedat acum 7 ani iar tata de o luna. Sunt singurul copil .Ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua situația este urmatoarea părinții mei au decedat ... RTodireanu RTodireanu Bună ziua Situația este urmatoarea Părinții mei au decedat tata 2015 și mama in2020. Ei dețineau un apartament în care a rămas sa locuiască ... (vezi toată discuția)
Buna seara! daca nu s-a facut succesiunea dupa moatea tatalui ... StelaZ StelaZ Buna seara! Daca nu s-a facut succesiunea dupa moatea tatalui meu, apoi a decedat si mama și au trecut 7 ani de la ultimul eveniment, care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)