avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Daca nu s-a facut succesiunea dupa moatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Daca nu s-a facut succesiunea dupa moatea tatalui ...

Buna seara!
Daca nu s-a facut succesiunea dupa moatea tatalui meu, apoi a decedat si mama și au trecut 7 ani de la ultimul eveniment, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru succesiune? Mentionez ca suntem doi frati.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:06, 17 Martie 2022
Trebuie sa dezbateti succesiunea după ambii părinți.
Pentru informații privind actele necesare și costurile, va adresați unui birou notarial de la ultimul domiciliu al părinților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Ella 37 Ella 37 Ce mă sfătuiți pentru a avea cheltuieli cât mai mici cu succesiunea după părinți. Mama a decedat acum 7 ani iar tata de o luna. Sunt singurul copil .Ce ... (vezi toată discuția)
Cum obtin succesiunea nill60 nill60 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema , ...in anul 2015 a decedat tatal meu nu am facut la acea data succesiunea , iar in anul acesta pe data de ... (vezi toată discuția)
Succesiune si dezbatere de mostenire pe numele tatalui +sora decedatului(2 pe un titlu de proprietate pe pamant) Geta  853 @Yahoo. ro Geta 853 @Yahoo. ro tatal meu a decedat in luna a 10 a 2017. are titlu de proprietate pe numele lui sunt unica fiica ..ce acte sunt necesare pentru succesiune ( sa trec pe ... (vezi toată discuția)