avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societate fara activitate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societate fara activitate

Am deschis o firma de transport in 2017 platitoare de tva,dar in urma faptului ca nu am avut activitate acest drept a fost anulat!Care este procedura pentru recuperarea statutului de firma platitoare de tva?
Mentionez ca firma isi va incepe activitatea imediat dupa obtinerea TVA si inregistrarea in registrul intracomunitar,dupa achizitionarea autotractorului din Olanda.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:01, 23 Aprilie 2018
Va rog sa ne comunicati care este articolul din CF cu care vi s-a anulat inreg in scop TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor de tva cu ro kerekesmargo kerekesmargo Firma platitor de tva care lunar face achizitii de bunuri si servicii din UE , doreste sa nu mai fie platitor de TVA deoarece cifra de afacere este sub ... (vezi toată discuția)
Tva albulescu albulescu Buna seara,daca o sc din Spania factureaza livrarea unor anumite materiale unei sc din Ro,in factura este prevazut tva,sc din Ro.poate cere deducerea sau ... (vezi toată discuția)
Livrare servicii in germania krisstta26 krisstta26 Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate: am o firma de plasare forta de munca si am obtinut un contract de plasare oameni in ... (vezi toată discuția)