avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare

Buna ziua!

Mama a primit o instiintare care spune: In conformitate cu prevederile art.260 si art.261 din Codul de procedura penala va instiintam ca la data de [lipsa] ora [lipsa], am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului..., al Parchetului de pe langa Judecatoria Bolintin Vale....
Va comunicam ca sunteti in drept a va prezentati dupa 7 zile de la afisara prezentei, dar nu mai mult de 9 zile...
In caz in care, fara motive temeinice, nu va prezentati pentru comunicare actelor de procedura in termen de [lipsa] zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen."

Acum... Aceasta instiintare a ajuns fara ca nimeni sa firmeze, a aparut asa, dintr-o data in casuta postala. Este ceva normal?
Si mama nu poate sa se prezinte, lucreaza. As putea sa merg eu in locul ei sau sa cerem sa trimita prin posta?

Ar trebuii sa fie pentru o plangere penala pentru tulburare de posesie care mama a facuto acum un an...

Multumesc pentru atencie!
Trebuie sa mearga personal mama dvs sau daca are avocat, poate merge si el.
Sí dacă chiar nu poate și nu are avocat? Pot sa merg eu dacă îmi face o procura? Sau... Nu pot sa-l trimită prin curier?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa mearga personal mama dvs sau daca are avocat, poate merge si el.

Mergeti la notariat sa va faca procura atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare parchet cris0811 cris0811 Buna seara! am si eu nevoie de un raspuns la o nelamurire. Sotul meu in anul 2012 a avut un conflict cu un vecin ce s-a lasat cu o plangere penala din partea ... (vezi toată discuția)
Comunicare acte de procedura DinuX DinuX Buna ziua! Am o problema legata de o comunicare din partea judecatoriei Braila. Mama mea a fost inselata prin metoda accidentul, suma nu este mare, circa ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet qazxsw123 qazxsw123 Buna ziua, Am primit urmatoarea instiintare in posta de la parchet : Mi se spune ca in conformitate cu prev, art 260 si art. 261 C. pr. pen. va ... (vezi toată discuția)