avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate sista furnizarea apei reci de la un bloc care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate sista furnizarea apei reci de la un bloc care are bransament propriu catre un bloc care nu are bransament propriu

Buna ziua, suntem o asociatie de proprietari care are bransament propriu si contract de furnizare a apei reci cu Apa Nova. De la bransamentul nostru se alimenteaza si un alt bloc care nu are bransament propriu. Precizez ca blocurile sunt constituite fiecare in asociatii de proprietari si cu adrese diferite. Apa Nova raspunde de furnizarea apei reci numai pana la intrarea in bransament. Furnizorul Apa Nova emite o singura factura pe asociatia noastra pentru consumul inregistrat este pentru cele doua blocuri. Blocul care se alimenteaza de la bransamentul nostru nu doreste sa-si faca un bransament propriu asa cum le-a sugerat Apa Nova. Problema este ca nu se poate face un calcul corect al consumului de apa si este si o operatie greoaie fiind si doua entitati diferite. Intrebarea mea este daca le putem intrerupe furnizarea apei reci de la bransament. Multumesc anticipatn
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 20 Aprilie 2018
Inaintea formularii unui raspuns categoric, trebuie vazut si analizat care este temeiul in baza caruia s-a realizat "racordarea" fara bransament separat.
Conform precedente ,asociatia de proprietari nu are autoritatea si competenta sa dispuna restrictionarea utilitatilor in sistem centralizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apa rece SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele si furnizorul de apa rece este Apa Nova. EU am centrala si doresc sa am bransament separat la apa rece. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari nu incude apanova in intretinere. ce e de facut lildudeworm lildudeworm Buna ziua, De doi ani si jumatate locuiesc intr-un apartament dintr-un bloc nou construit. Toate bune si frumoase, doar ca eu de doi ani si jumatate ... (vezi toată discuția)
Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)