avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

buna ziua,sunt un barbat de 6o de ani si as dori sa stiu cand ma pot pensiona si in ce conditii .mentionez ca am vechime de 40 de ani neintrerupti.as dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 07:17, 28 Octombrie 2009
Pentru a beneficia de pensie anticipata partiala trebuie sa fi realizat stagiul complet de cotizare, care este de 35 de ani in cazul dvs.
Depuneti dosarul la casa de pensii, ati trecut de varsta de la care aveati dreptul la pensie anticipata partiala.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensie cu reducere datorata grupei ii carmen paroiu carmen paroiu Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata cu sau fara penalitati vladuta vladuta Sotul este nascut in 17.08.1953 si are 35 ani vechimein munca.A lucrat in grupa 1 timp de 10 ani si 5 luni la care i sa calculat un spor de 6 ani.In grupa a 2 ... (vezi toată discuția)
Cand ies la pensie tomozeiu iulian tomozeiu iulian data nasteri 1953 15 februarie30 de ani vechime grupa a 2-a (vezi toată discuția)