avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin acte si extras de carte funciara pe o anumită ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin acte si extras de carte funciara pe o anumită suprafață de teren iar la măsurători imi iasă mai putin

Am cumparat un teren cu contract cu tot in regula prin notar in extrasul de carte funciară imi apare o suprafață iar acum la măsurători inginerul care se ocupă de cadastrale imi zice că nu imi ies vreo 280 m pătrați precizez ca terenul meu o parte dă in calea ferată cfr si cfr sa intabulat si pe o suprafață de teren de a mea mai precizez fapul ca de la calea ferată pînă la terenul meu sînt 20 m liniari după care inca 6 m liniari /10 lățime și cfr sa intabulat si pe cei 6/10 m iar mie nu imi iese suprafața cei cu tipografia miau zis sa renunț si sa dau o declarație la notar de iradiere ce ma sfătuiți

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Bună seara am și eu o problemă cu care mă confrunt. suntem ... Vasile Sorin Vasile Sorin Bună seara am și eu o problemă cu care mă confrunt. Suntem 4 moștenitori la o casa cu terenul aferent. Am adus inginer topograf să putem face schiță ... (vezi toată discuția)
Problema teren cu vecinul - suprapunere teren in acte Brasi Brasi Buna ziua. In 2013 am cumparat la licitatie de la o Casa de Insolventa doua active reprezentand proprietate rezidentiala (casa si teren 858,49mp + teren ... (vezi toată discuția)