avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi dupa divort

Buna ziua ! Dupa divort, fara partaj facut, fiul nostru are dreptul de a primi peste noapte vizita logodnicei, cu acordul meu, insa fara acordul tatalui ? Atat eu cat si fostul sot suntem proprietari al apartamentului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Oana1968, utilizator

Alte discuții în legătură

Tatăl copilului meu a avut un avc în urma căruia a rămas cu sechele și va avea tutore/curator. i s-ar putea vinde apartamentul în această situație, nu se investighează dacă are copii? SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Tatal copilului meu, de care sunt divortata in prezent, a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas paralizat pe partea ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa divort hope2007 hope2007 Buna ziua!Am divortat in 2010 si fostul sot a decedat in 2019. Avem un fiu, de 22 de ani. In timpul casatoriei am cumparat un aprtament, ambii fiind ... (vezi toată discuția)