avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problemă de drept civil. ( căsătorie, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problemă de drept civil. ( căsătorie, stră-stră-bunic )

Stră-stră bunicul meu a avut un frate. Fratele stră-stră bunicului meu s-a născut in 1854 sau 1855 ( pe cruce scrie 1855) și a murit in 1923. Fratele stră-stră bunicului meu a fost căsătorit cu o femeie care a decedat dupa anul 1950, aceea femeie fiind născuta în 1867, când a murit a murit cu numele de familie al fratelui stră-stră-bunicului meu. Soția stră-stră bunicului meu nu cred că a făcut niciodată succesiunea după soțul ei. Soția stră-stră bunicului meu a fost naționalizată în 1950 de comuniști, iar strănepotul ei de frate a revendicat averea ei și a decedat în 2017 cred. Am găsit numărul de telefon al soției lui și am întrebat-o dacă știe anul când a murit fratele stră-stră bunicului meu căci soțul ei care a murit trebuie să fi știut de vreme ce a revendicat moșia surorii bunicului său , care a murit cu numele de familiei al fratelui stră-stră bunicului meu, dar s-a făcut că nu știe. ( Cum pof afla când s-a căsătorit fratele stră-stră bunicului meu că nimeni nu vrea să caute la arhivă în perioada 1896-1923, cum pot afla dacă a dat divorț sau nu, cum pot afla dacă nevasta a făcut succesiunea după el sau nu? )
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
LISONELTA300, utilizator

Alte discuții în legătură

Revendicare imobil abuzivă RicaRamurica RicaRamurica Stra-stră bunica mea a fost naționalizată de comuniști în 1950. Ea a avut ai multe moșii si imobile naționalizate de comuniști prin 1945, 1949, 1950. ... (vezi toată discuția)
Prioritate la succesiune emil1702 emil1702 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: trebuie facuta succesiunea dupa o persoana decedata in 2007(numita in continuare \"persoana\") care a avut un ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata si bunici leorot leorot Tatal meu a decedat in 1997, bunicul in 2002, iar bunica in 2009. Tatal meu mai avea 2 frati, care traiesc. Deci la succesiunea dupa bunicii mei vin cei doi ... (vezi toată discuția)