avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de construire

Buna seara
Doresc sa daram doua camere existente si pe aceeasi amprenta la sol sa ridic alte doua camere cu fundatie si deasemenea sa construiesc o mansarda locuibila si as dori sa stiu de ce autorizatii am nevoie ca sa nu incalkc legea si sa ma trezesc cu o amenda generoasa din partea autoritatilor. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: scorpio78 , utilizator 22:52, 21 Aprilie 2018
Aveti nevoie de autorizatie de demolarea constructiei vechi si de ridicare constructie noua , proiect , avize etc . Mergeti la primarie si veti primi o lista de acte necesare, In caz contrar riscati o amenda de peste 10.000 lei si desfiintarea lucrarilor ridicate fara autorizatie . Legea 50/1991 .
Buna seara
Va multumesc pentru raspuns. Asa am sa fac. Ca de asta vreau sa am toate autorizatiile necesare pentru demolare si apoi constructie si abia apoi ma apuc de lucrari. O seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire garaj myagh86 myagh86 Buna ziua,doresc sa construiesc un garaj pe amplasamentul unei anexe(locuiesc la curte si sunt singur in curte).Acea anexa are rol de magazie si este in planul ... (vezi toată discuția)
Necesitate autorizatie de desfiintare maghy78 maghy78 Am cumparat o retea de termoficare. Prin PV licitatie eu am cumparat numai teava nu si stalpii de sustinere. Cand am vrut sa ma apuc sa imi iau bunul ce imi ... (vezi toată discuția)
Reconstruirea unui perete cu autorizatie de reparare sau de modificare bgm1 bgm1 Buna ziua! Detin o constructie veche de peste 40 de ani (magazie de lemne din caramida, cu fundatie) realizata pe hotar. Intrucat peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)