avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 448/2006
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 448/2006

Bună ziua.Am gradul 2 de handicap si lucrez cu contract de munca,în baza legii 448/2006 art.26 eu sunt scutit de impozitul pe salariu.Acest impozit imi revine mie sau nu-l mai plătește patronul statului? Unde aş putea să mă adresez pentru al recupera ?Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 23 Aprilie 2018
Impozitul,nu este retinut de catre angajator,
Nu aveti ce sa recuperati, dvs nu vi se retine impozit pe statul de plata, ci doar contributii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap accentuat souldurwan souldurwan Modalitati tehnice contabile de scutire impozit - buna ziua am o intrebare tehnica, am certificat de persoana cu handicap accentuat deci poti fi scutita de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare - scutiri de taxe si impozite pentru persoane cu handicap ContSters318104 ContSters318104 In perioada august 2013-martie 2014 am avut un venit din unele servicii prestate prin intermediul internetului in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)