avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietate

Buna ziua. Am un tata alcoolic cronic o sora la psihiatrie. un frate si inca o sora, suntem 4 frati. Avem un ap cu 4 camere si vreau sa fac in asa fel sa trec ap pe numele fratelui cum sa fac? MULTUMESC
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 15:13, 22 Aprilie 2018
Pe numele cui se afla apartamentul?
Faceti contract de V-C pe numele fratelui. Este modul in care nu poate fi atacat actul de catre ceilalti.
pe numele tatalui
Doar tatăl poate face acte de transfer a apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu intretinere bianca1988 bianca1988 BUna ziua am si eu o nelamurire,parintii mei sunt divortati de 23 de ani si apartamentul in care locuiesc cu mama mea este pe numele tatalui,acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii după bunicii din partea tatălui (decedat și el) în instanță. cum pot intra în posesia moștenirii? mariancristielena mariancristielena Buna ziua ,de 4 ani de zile exista un proces pe rol la judecatoria sect .2,pt dezbaterea succesiuni, tatal meu a fost chemat in instanta de un cumnat , sotul ... (vezi toată discuția)