avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Violenta filmata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Violenta filmata

Buna ziua! Din curiozitate, luand o situatie in care intr-o camera de camin una din fete ameninta pe alta dintr-un acces de furie, iar fata respectiva filmeaza situatia pentru a se apara si a avea dovezi, care este legalitatea acestei filmari? Este valida filmarea facuta intr-o camera de camin? Sau e incalcarea a vietii private?
Este un tărâm al dreptului în care în funcție de argumente se va da solutia juridică de instanța.
Nu e o situație similară cu cea în care norma de drept da soluție juridică prestabilită, cum ar fi în cazul drepturilor soților în caz de partaj cand ambii au contribuție egala.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)
Postare pe internet video si poze fara acordul tuturor participantilor Cs    B Cs B Buna ziua. M-am gasit intr-o situatie recent care m-a pus pe ganduri. M-am gandit ca cineva de aici stie mai multe despre cazuri de acest gen si poate sa ma ... (vezi toată discuția)