Mi-a fost reținut permisul pe 30 zile pentru neacordare prioritate pietoni. CNP-ul mi-a fost completat greșit și în PV și în dovada. Ce trebuie sa mai fac acum?...
19.04.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: C20 - civil si insolventa (pesoane juridice)
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, apel care se va depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.04.2018.
Document: Hotarâre 5095/2018 19.04.2018
Daca vreti sa mai trageti de timp formulati apel in termen de 3 o de zile de la comunicarea sentintei.Oricum cnp -ul trecut gresit in pv nu era motiv de anulare al pv de contraventie.
19.04.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: C20 - civil si insolventa (pesoane juridice)
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, apel care se va depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.04.2018.
Întrebarea mea este - trebuie să predau permisul in termen de 15 zile de la data de 19.04.2018? Ca sa nu se mărească pedeapsa cu încă 30 de zile?
Sau cele 15 zile in care trebuie să predau permisul incep din momentul in care primesc la domiciliu o citație de la judecătorie? Habar nu am!