avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel amenda rovinieta

Buna seara,
Imi poate oferi cineva o informatie despre unde si cum pot face apel pentru o plangere a unei amenzi de rovinieta respinsa ca neintemeiata? Precizez ca initial la plangere am facut dovada ca la data constatarii faptei nu mai eram proprietar. (ctr vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare, buletinele mele si ale cumparatorului etc). Chiar am facut referire si la un precedent identic, favorabil celui care a facut plangerea. Am avut parte de un judecator aiurea, se pare (femeie) . Ce vina am eu ca Cnadnr nu isi actualizeaza baza de date in timp util ?

Preluat de pe Portal Judecatorie
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet-AP
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge plangerea ca neîntemeiată. Cu drept la apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi,7.04.2016.
Document: Hotarâre --- /2016 07.04.2016
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:05, 21 Aprilie 2016
Apelul trebuie depus la judecatoria care s-a pronuntat asupra plangerii contraventionale. Dupa trecerea termenului de apel, ei vor trimite dosarul la tribunal.
Motivele de apel se pot depune numai dupa ce primiti hotararea.Apelul poate fi declarat si inainte de a primi hotararea, indicati numarul dosarului si al hotararii si-l depuneti fie si prin mail la judecatoria respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost reținut permisul pe 30 zile pentru neacordare prioritate pietoni. cnp-ul mi-a fost completat greșit și în pv și în dovada. ce trebuie sa mai fac acum?... PetronelD PetronelD 19.04.2018 Ora estimata: 08:30 Complet: C20 - civil si insolventa (pesoane juridice) Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Respinge plângerea contraventională ca neîntemeiată. Denisa_bercea1 Denisa_bercea1 Am depus o plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie care mi s-a intocmit ca urmare a nerespectarii semnalelor acustice si ... (vezi toată discuția)