avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel amenda rovinieta

Buna seara,
Imi poate oferi cineva o informatie despre unde si cum pot face apel pentru o plangere a unei amenzi de rovinieta respinsa ca neintemeiata? Precizez ca initial la plangere am facut dovada ca la data constatarii faptei nu mai eram proprietar. (ctr vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare, buletinele mele si ale cumparatorului etc). Chiar am facut referire si la un precedent identic, favorabil celui care a facut plangerea. Am avut parte de un judecator aiurea, se pare (femeie) . Ce vina am eu ca Cnadnr nu isi actualizeaza baza de date in timp util ?

Preluat de pe Portal Judecatorie
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet-AP
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge plangerea ca neîntemeiată. Cu drept la apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi,7.04.2016.
Document: Hotarâre --- /2016 07.04.2016
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:05, 21 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Motivele de apel se pot depune numai dupa ce primiti hotararea.Apelul poate fi declarat si inainte de a primi hotararea, indicati numarul dosarului si al hotararii si-l depuneti fie si prin mail la judecatoria respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost reținut permisul pe 30 zile pentru neacordare prioritate pietoni. cnp-ul mi-a fost completat greșit și în pv și în dovada. ce trebuie sa mai fac acum?... PetronelD PetronelD 19.04.2018 Ora estimata: 08:30 Complet: C20 - civil si insolventa (pesoane juridice) Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Respinge plângerea contraventională ca neîntemeiată. Denisa_bercea1 Denisa_bercea1 Am depus o plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie care mi s-a intocmit ca urmare a nerespectarii semnalelor acustice si ... (vezi toată discuția)