Am depus o plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie care mi s-a intocmit ca urmare a nerespectarii semnalelor acustice si luminoase si a barierelor la o trecere la nivel cu calea ferata.
"Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 44
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contraventională formulată de petentul ... ca neîntemeiată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi, 18.04.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 18.04.2019"
Va rog sa imi spuneti daca mai pot face ceva, data fiind situatia in care ma aflu?
Asteptati hotarirea judecatoreasca pentru a vedea motivarea instantei pentru respingere si puteti depune apel la judecatorie, in termen de 30 de zile de cind v-a sosit comunicarea hotaririi. Analizati oportunitatea depunerii apelului in functie de ce scrie in hotarire.
Apel
euaceeasi
Buna seara...... Am avut un proces cu politia rutiera pentru contestatie proces verbal si astazi am aflat decizia judecatoarei....
Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)