avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respinge plângerea contraventională ca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respinge plângerea contraventională ca neîntemeiată.


Am depus o plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie care mi s-a intocmit ca urmare a nerespectarii semnalelor acustice si luminoase si a barierelor la o trecere la nivel cu calea ferata.
"Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 44
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contraventională formulată de petentul ... ca neîntemeiată. Cu drept de a formula apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi, 18.04.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 18.04.2019"

Va rog sa imi spuneti daca mai pot face ceva, data fiind situatia in care ma aflu?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:08, 19 Aprilie 2019
Puteti, aveti dreptul a formula apel în termen de 30 zile de la comunicare, cum scrie si in sentinta.
Asteptati hotarirea judecatoreasca pentru a vedea motivarea instantei pentru respingere si puteti depune apel la judecatorie, in termen de 30 de zile de cind v-a sosit comunicarea hotaririi. Analizati oportunitatea depunerii apelului in functie de ce scrie in hotarire.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel euaceeasi euaceeasi Buna seara...... Am avut un proces cu politia rutiera pentru contestatie proces verbal si astazi am aflat decizia judecatoarei.... Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)
Termen returnare permis conducere dupa respingerea plangerii. Mihail Preda Mihail Preda [i]\"Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul X, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, privind ... (vezi toată discuția)
Predare personala (?) permis in termen de 15 zile de la ramanerea hotararii definitive si irevocabila DianaMaria111 DianaMaria111 Buna ziua, A fost respinsa plangerea impotriva suspendarii permisului. 1. Termenul de 15 zile incepe sa curga de la ramanerea hotararii definitiva si ... (vezi toată discuția)