avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare personala (?) permis in termen de 15 zile de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare personala (?) permis in termen de 15 zile de la ramanerea hotararii definitive si irevocabila

Buna ziua,

A fost respinsa plangerea impotriva suspendarii permisului.
1. Termenul de 15 zile incepe sa curga de la ramanerea hotararii definitiva si irevocabila, adica dupa ce se scuge si temenul de 30 pt apel?
2. Predarea permsului este personala? Posesorul permisului locuieste in afara tarii, exista vreo posibilitate de a trimite pemisul prin posta?
Cel mai recent răspuns: DianaMaria111 , utilizator 11:38, 7 Octombrie 2016
Buna ziua,
Ramanerea definitiva este la 30 de zile de la comunicarea sentintei daca aceasta nu e atacata cu apel.
Poate sa depuna si prin posta, recomandata cu confirmare de primire, aratand ca locuieste in strainatate.
Multumesc mult pentru raspunsul prompt!
Inca o intrebare as avea,
Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul Lupu Iosif Cristian în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Cu apel la Tribunalul Iaşi (care se depune la Judecătoria Iaşi), în 30 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 04.10.2016.

Aceasta e solutia pe scurt, comunicarea a avut loc pe 04.10?

Am inteles ca fara o copie legalizata a hotararii daca trimite permisul, per de suspendaree nu intra in vigoare, e adevarat? El fiind in afara tarii ce variante are? Sa astepte politia sa legalizeze hotararea si sa ii trimita acea instiintare acasa?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
DianaMaria111, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere permis prin posta, dupa respingerea plangerii impotriva suspendarii DianaMaria111 DianaMaria111 Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul ------------ în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa (suspendare permis) alex113 alex113 buna seara,am vazut pe site-ul InfoDosar.ro ca mi s-a respins plangerea contraventionala ,doar ca am o nedumerire. \"\"Solutia pe scurt: Respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)