avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua - fereastră de vedere la 50 de cm
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua - fereastră de vedere la 50 de cm

Acum 15 ani am construit casa scărilor la care am montat un geam cu vedere spre grădină vecinilor , menționez că distanța dintre fereastră și grădină este de 50 cm, la momentul respectiv vecinul nu a fost deranjat ( nu am dovadă scrisă). Moștenitorul imobilului ( fiul) e deranjat de această fereastră. Mă poate obliga să închid fereastră? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 17:28, 22 Aprilie 2018
Daca prin geamul respectiv aveți vedere doar spre gradina nu cred că va poate obliga sa_l desfiintati.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa va dati o parere.... gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am si eu o nelamurire in ceea ce priveste o fereastra a imobilului in care locuiesc, proprietatea parintilor, fereastra care are deschidere in ... (vezi toată discuția)
Fereastra catre terenul vecinului tankolevente tankolevente Buna ziua,am o intrebare clasica despre fereastra catre terenul vecinului. Doresc sa montez un geam catre terenul vecinului,mentionez ca nu am nicio alta ... (vezi toată discuția)
Salut cos99myn cos99myn Salut.Anul trecut mi-am construit o casa la 80 cm fata de gardul vecinului.Am spre el 2 geamuri (aerisitoare) de 20x20 pentru baie si camara.De curand mi-a ... (vezi toată discuția)