avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stâlpișorii limitare proprietate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stâlpișorii limitare proprietate

Buna ziua
Pentru montare stâlpișorii pe granița dintre terenuri este nevoie de autorizație construcție?
In condițiile in care se prind in conespan nu se toarnă beton sau alte materiale
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:59, 23 Aprilie 2018
De ce nu intrebati la Primarie?
Observati, noi discutam despre asociatii de proprietari/locatari, iar granita dinte blocuri se face doar printr-o alee betonata/asfaltata...
Mergeti la Primarie si au sa va spuna. Din cate stiu, cei de la comisia raspunzatoare de astfel de chestii, sunt obligati sa monteze ei, semnele de hotar. Au acum si sprijin aerian, foto de toate felurile si se preconizeaza folosirea serviciilor GSM.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi delimitare proprietate AndreiTeo19 AndreiTeo19 Buna ziua! Suntem 2 blocuri care avem fiecare proprietatea lui de teren cota indiviza. Dat fiind faptul că nu ne mai putem intelege omenește de la locurile ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizatie de constructie montarea de blocator de parcare ... lya2021 lya2021 Necesita autorizatie de constructie montarea de blocator de parcare cu inaltimea de 50cm pe proprietate private? Am cumparat de la o persoana juridica o ... (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)