Necesita autorizatie de constructie montarea de blocator de parcare cu inaltimea de 50cm pe proprietate private?
Am cumparat de la o persoana juridica o cladire si ulterior in fata ei un teren format din patru locuri de parcare, pentru fiecare loc de parcare din cele patru am numar cadastral si este intabulat in cartea funciara a localitatii. Mentionez ca terenul si cladirea se afla in curtea societatii de la care am cumparat si in care se afla si camine de nefamilisti care erau in proprietatea acestei firme, caminele intre timp au fost vandute chiriasilor. Societatea ramanand proprietara pe terenurile dintre blocuri transformandu-le in parcari dand fiecaruia numar cadastral, o parte din teren ramanand ca alei de acces.
Ce pasii trebuie sa urmez si cui trebuie sa ma adresez pentru a monta blocatoare de parcae si de a marca cu vopsea locurile de parcare?
mai mentionez ca pana sa cumpar terenul reprezentand cele 4 parcari nu a fost delimitat niciodata cu gard sau altceva locatarii din blocurile de nefamilisti foloseau acel teren pentru parcare si alee de trecere
lya2021 daca ai act de vanzare cumparare cu nr cadastral pe acele parcele,le poti marca si monta orice sistem de blocare....nu ai nevoie de autorizatia cuiva
probabil proprietarul initial a dezmembrat terenul initial, rezultand blocurie,caile de acces si cladirea cu locurile de parcare respective
Pentru orice lucrare/modificare a locului de parcare privat ai nevoie de autorizatie
In cazul unui accident ( o masina iti loveste blocatorul sau un pieton se impiedica si are loc o vatamare corporala ) trebuie sa dovedesti ca ai indeplinit toate formalitatile legale. Altfel sunteti bun/buna de plata !
Autorizatiile se obtin de la primarie , dar sunt localitati sau zone unde acestea nu pot fi obtinute pentru ca exista niste hotarari in acest sens sau afecteaza siguranta traficului.
Parcare privata
ascgmg
Buna ziua,
Avem urmatoarea problema: intr-un ansamblu imobiliar nou, langa blocuri s-au vandut parcela cu parcela si locuri de parcare (fara niciun spatiu ... (vezi toată discuția)