avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer loc parcare Bucuresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer loc parcare Bucuresti

Buna ziua!

Am gasit o persoana care e dispusa sa ne cedeze contra-cost locul de parcare pe care il are de la primaria de sector si pentru care se achita o taxa anuala.

Ma puteti ajuta, va rog, cu o indrumare in privinta transferului in conditii legale? Unde ar trebui sa mergem? Oare e nevoie si de declaratii notariale sau doar la ADP sau poate primaria de sector..?

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
LauraEP, utilizator
Cel mai recent răspuns: LauraEP , utilizator 20:32, 22 Aprilie 2018
Probla se rezolva la ADP -ul de sector, titularul renunta la contractul avut si dvs incheiati contract de inchiriere pt locul respectiv.Discutati inainte la adp pt a vedea daca indepliniti eventualele conditii pt a primi locul,locuiti in apropiere etc.
Trebuie atent analizata situatia
Nu este clar motivul pentru cedare loc parcare conditionata de plata unei sume financiare
daca respectivul nu mai detine vbehicul si locul de parcare este liber puteti sa solicitati direct serviciului specializat din primarie realocarea acestuia,cu incheiere de contract de concesiune si plata aferenta
Verificati daca intruniti conditiile domiciliul stabil precizat in CI si CIV in zona unde intentionati preluare loc parcare
Legal documentele trebuiesc incheiate numai la autoritatea responsabila,fara alte demersuri la notar
Va multumesc mult pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare loc parcare? dupa cumparare imobil blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4. Se poate prelua ... (vezi toată discuția)
Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)
Transfer loc parcare FlorentinS63 FlorentinS63 Buna seara. Am cumparat un apartament in sectorul 1 si as dori sa preiau contractul de inchiriere a locului de parcare de la ADP. Am dreptul legal? Cum ar ... (vezi toată discuția)