avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sustragere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sustragere minor

Buna seara.
Ce se întâmplă atunci cand unul din parinti sustrage minorul celuilalt parinte fara aprobarea lui.
Care este procedeul de recuperare a minorului acolo unde avea domiciliul stabil?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 16:27, 23 Aprilie 2018
Unde scrie care este domiciliul stabil al minorului? Domiciliul lui este acolo unde este părintele lui-indiferent care, părinţii au drepturi egale. Aveţi hotărâre judecătorească ce stabileşte domiciliul stabil al minorului? Dacă aveţi, atunci solicitati ajutorul Poliţiei şi a executorului judecătoresc.
va trebui sa sustrageti minorul la randul dumneavoastra...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna annepetronela annepetronela Buna ziua! V-asi ruga sa imi spuneti ce inseamna custodia comuna si ce drepturi are tatal asupra minorilor, acestia fiind incredintati mamei cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Orele de vizita(dupa divort) anaida_cristina anaida_cristina Ce se intampla daca nu respect programul de vizita pt ca tatal sa isi vada copilul,stabilit de judecator in urma unui divort.Eu am obtinut custodia copilului ... (vezi toată discuția)
Incredintat copilul mamei, ea poate iesi din tara cu el fara acordul lui? Saromandus Saromandus Buna seara, As dori sa stiu daca, in urma pronuntarii unei sentinte de divort, este incredintat copilul mamei, aceasta poate sa iasa cu copilul din tara, mai ... (vezi toată discuția)