avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mașina radiata cu program verde din Germania
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mașina radiata cu program verde din Germania

Am cumpărat o mașină ce a fost radiat cu program rabla de Germania. Eu nu știam cind am cumpărat ca mașina nu poate sa fie înmatriculat în țară. Oare am contract cu vinzarorul pot sa cer înapoi bani? Asa cred vorbim despre o posibila înșelăciune în toate regula.

Alte discuții în legătură

Autoturism fara acte BiankaDobrosavljevic BiankaDobrosavljevic Buna! Am o problema destul de mare...Am achizionat un autoturism de la un cetatean roman, care nu avea dreptul de proprietate asupra acelui autoturism. ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata la vama pentru furt ilaj ilaj Buna ziua! Problema: Masina mi.a fost confiscata la vama pentru ca a fost data prin intrepol ca fiind furata. Detalii: Masina a fost cumparata cu un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiica mea detine o masina inmatriculata in românia ... marian972 marian972 Buna ziua! Fiica mea detine o masina inmatriculata in România . Mentionez ca ea domiciliaza acum in Germania. Intentionez sa cumparam o masina noua si pe cea ... (vezi toată discuția)